Friday, 19 June 2015

Masa depan...


Hai, Assalamualaikum semua :) Ramadhan telah tiba yeayyyy ! harini dah puasa hari yg ketiga. Em tak tau nak cakap ape sebenarnye. Haha. So cuti dah habis bermula lah sesi persekolah. Hahaha. Ape ni tukar topik balik kepada topik kita tadi pasal puasa. Bila dah puasa ni mula lah tanya kawan kawan tadi sahur makan apa je ? Haha. Well biasa lah kan alam persekolahan. Lepas tu nak berbuka tanye korang makan apa berbuka nanti ? Haha. Cepat je masa berlalu kan. Tup tup tengok dah akhir tahun. Waaaa tahun depan dah nak spm. Hm Lepas tu mula lah buat hal sendiri. Tapi takkan buat hal sendiri lepak lepak tu mesti ada. Lepas tu semua nak masuk universiti. Waaaaaa sedih nye T_T dapat ke jumpa kawan yang layan gila gila aku, Hm. Masa form 4 ni lah nak pegi lawatan sini sana nak spend time dengan teman teman yg sentiasa ada disisi. Hahaha. 

Saturday, 13 June 2015

New !

Hai bloggers, saya aina aqilah. Saja buat blog sebab bosan dan mungkin boleh luahkan dekat blog ni. So tak tahu nak cerita pasal apa. Hahaha. Anywhere korang boleh lah follo twitter i https://twitter.com/ainoooooooo  tu link twitter aina or kalau korang ade id wechat boleh add rohana_awis and fb pon ade jugak. Hahaha. untuk permulaan ini jelah yang nak cerita. Assalamualaikum :)